Hallo…

Ik ben Petra van edelstenenmineralenwinkel.nl

Hallo, ik ben Petra, fan van edelstenen en mineralen. Wat betere manier om veel edelstenen en mineralen te kunnen bekijken dan een webwinkel te beginnen.

Op je gevoel een edelsteen of mineraal uitzoeken is heel belangrijk! Zo doe ik dat ook met de stenen voor mijn webwinkel. Als ik er blij van wordt, is het goed.

Ga voor de edelsteen of mineraal waar je een kriebel in je buik van krijgt en ga dan uiteindelijk niet voor de steen waar je in eerste instantie naar op zoek was. Kijk daarna pas naar de werking van de steen, vaak hebben we wat anders nodig dan dat we denken.

Ik ben geen healer of medium, ik wil alleen graag mijn passie en bewondering delen met anderen. De prachtige schatten van moeder aarde, edelstenen en mineralen.

Ik hou erg van ruwe stenen, ze voelen voor mij puur aan en ik ben altijd weer prettig verrast over de vormen en combinaties. De gepolijste en trommelstenen zijn natuurlijk anders en voelen prettig aan, omdat ze glad zijn en deze stenen kan je overal mee naar toe nemen, handig.

Ik draag al jaren een ketting met labradoriet, deze zorgt ervoor dat ik niet al mijn energie weggeef aan anderen en een beschermd mijn aura zodat deze schoon blijft. Daarnaast ik vindt mijn ketting met labradoriet prachtig om naar te kijken, mooi rustgevende en beschermende kleur blauw. Ook heb ik vaak een steentje in mijn broekzak, op gevoel kies ik deze uit, net als je kleren uitzoeken voor de dag. 

Dat de edelstenen en mineralen energie uitstralen is bekend. Informatie over die werking op ons, heb ik o.a. van internet welke veelvuldig aanwezig is.

Wat ik nog meer interessanter vind, is de geschiedenis van de stenen dat zijn toch de leukste weetjes. Bijvoorbeeld de verjaardagsstenen, de aartsengelen of de jubileumstenen heb ik uit een heel mooi compleet boek Edelsteen Therapie 2.0 gehaald.

Dit boek (een aanrader!) heb ik destijds van Hans Timmers van Timmersgems gekregen toen ik bij hem in de zaak was (ik als een kind in een snoepwinkel). Maar niet alleen de stenen creĆ«ren een sfeertje, vergeet de accessoires niet.

De webwinkel edelstenenmineralenwinkel.nl is de eerste stap, mijn streven is een klein winkeltje of etalage te runnen met bijzondere, gekke, kleine, grote en vooral verschillende edelstenen en mineralen zoals in mijn Schatkamer. Daar wordt iedereen happy van.

Veel plezier in mijn webwinkel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *