Geplaatst op Geef een reactie

Master Crystal van EdelstenenMineralenWinkel

master crystal bergkristal 1e graad edelstenen mineralen winkel webshop.

Voordat alle edelstenen en mineralen naar jou toe gaan, worden ze eerst gereinigd en opgeladen door de Master Crystal 1e graad van Edelstenen Mineralen Winkel. Dat is belangrijk omdat de stenen hierdoor ontdaan zijn van o.a. mijn energie en zo gezegd fris en fruitig bij jou aankomen.

Waar komt de Master Crystal 1e graad van EdelstenenMineralenWinkel vandaan?

Deze Crystal is één van de Bergkristal punten uit de stal van de beroemde alchemist André Molenaar. Hij was de grondlegger en ontwikkelaar van de Chakra numerologie. Een expert op het gebied van edelsteen globuli, edelstenen therapie en werken met energieën. Maar hij was vooral een alchemist. Deze man heeft jarenlang gezocht naar een manier om de oorspronkelijke energie van een kristal terug te krijgen. Één van de problemen is dat kristallen vervuild worden door o.a. electro smog. Daarnaast verandert de frequentie van energieën ook door de omgeving en de mens. Een lang verhaal kort: André heeft een aangepaste Kooi van Faraday ontwikkeld waardoor zijn Master Kristal altijd vrij is van invloeden van buitenaf en op het oorspronkelijke trillingsniveau zit. Daarbij ontwikkelde hij een sluis methode waarmee de specifiek uitgezochte punten voor altijd kan laten resoneren met hèt Master Kristal. En één van die punten, precies 100 gram Master Crystal 1e graad, heb ik in mijn bezit. De resultaten zijn door André zelf en door onafhankelijke personen uitvoerig getest en gedocumenteerd.

Waarom een Bergkristal ?

Volgens André Molenaar zijn er twee soorten mineralen die hoge zuivere trilling bezitten. Dat is de Calciet en de BergKristal. Beide mineralen komen in de natuur en ons lichaam in hoge concentraties voor. Calciet is niet zo hard als BergKristal en raakt daardoor snel in verval. Dat wilt zeggen zakt dan naar een lagere frequentie. BergKristal staat op nr7 op de schaal van Mohs, is dus hard materiaal. In vrijwel iedere lichaamscel zit Silicea ofwel Kiezelzuur (SiO2-H2O). En Kiezelzuur is dan ook de grondstof van Bergkristal. Daarnaast is Bergkristal ook een goede geleider van energie, denk aan toepassingen in de computers, telefoons, industrie en horloges.

Invloeden van buitenaf op de edelstenen en mineralen

Er wordt vaak gesproken over het reinigen en opladen van stenen zodat ze weer optimaal zijn. Men vergeet dat de frequentie/trilling van de aarde van nu en vroeger heel anders is. Tegenwoordig zijn er heel veel verstoringen door bijvoorbeeld satellieten, computers, telefoons, windmolen en milieu. Het water, waar ook silicium in zit, is een goede geleider van trillingen en het heeft de eigenschap van kopiëren. Dat kan een positieve maar ook negatieve invloed zijn. Bijvoorbeeld als je een glas met niet gefilterd water drinkt, consumeer je een lagere trilling. Als je hetzelfde glas bijvult met gefilterd water maar er zat echter nog een laagje in, is de frequentie iets hoger. Dus wij zitten niet ( altijd) in de hoogst haalbare frequentie. Dat komt door lage energie in het eten en drinken, gemoedstoestand, electronica etc.. En dat heeft gevolgen voor het opladen van stenen, werken met edelstenen, edelstenen grids en zelfs hulp van lichtwerkers. Wat kan je er zelf aan doen…let op je eten en drinken ( biologisch of water ), verminder zo goed als kan het gebruik van de telefoon, leg shungiet of zwarte toermalijn bij je computer, regelmatig mediteren, gebruik palo santo en maak gebruik van de volle maan. Maar doe vooral veel dingen waarvan je vrolijk wordt, dat verhoogd de energie. Ga wandelen in de natuur of zet je eten en drinken onder een piramide. Wij mensen lopen echter al heel wat jaren op deze planeet. Ons lichaam kan wel tegen een stootje maar wees er zuinig op.

Wat zijn de voordelen van de Master Crystal 1e graad bij EdelstenenMineralenWinkel?

Ik kan iedere edelsteen en mineraal, voor een paar dagen, terug brengen naar haar oorspronkelijke trillingsniveau. Eerst reinig ik de stenen door middel van gefilterd water of een zachte borstel als deze steen niet onder water mag. Daarna droog ik ze met aandacht af met een zachte doek. Tenslotte vraag ik aan het Master Crystal 1e graad of hij deze kristallen op 100% niveau wilt opladen voor de nieuwe eigenaar en energetische bescherming voor de reis wilt meegeven. Als ze dan bij jou zijn gearriveerd, leg deze dan tegen ( of in de buurt) jouw collectie. Als je Bergkristal in huis hebt zou ik dat zeker doen, zo heb je meerdere oplaadstenen. Ongeveer een half uurtje. De stenen zullen gedurende 4 dagen op hun hoogste frequentie trillen waarvan jij kan profiteren. Daarna zakt het helaas af in verband met omgeving, electro smog en andere energieën. Erg belangrijk om minstens 1x per maand je stenen in het volle maanlicht op te laden. Niet vergeten eerst de kristallen te reinigen d.m.v. gefilterd/gekookt water, intentie, zachte borstel of Palo Santo wierook. Waarom Palo Santo… hierin zitten geen chemicaliën.

Tot slot:

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *